Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

Je pro vás internetový design pouze pojem z časopisů o bydlení nebo pojem, se kterým pracujete ve svých domovech? Znáte někoho, kdo si nechal svůj osobitý styl ve svém bydlení doladit profesionálem v oboru? Anebo jste přesvědčeni o tom, že stačí troška vkusu a dobrá dispozice a skvělý výsledek je zaručený?

Dispozice našich domů GOOPAN jsou tvořené tak, aby byly dostatečně funkční a připravené k okamžité realizaci. Každý z nás je však jedinečný a má své vlastní potřeby, touhy a přání. A právě proto je tu sesterské duo Tereza a Kateřina z designerského studia Scarlett & Rosi. Díky jejich citu pro detail, přirozené empatií a architektonickému talentu jsou schopné konkrétní představu o bydlení každého z vás zhmotnit a proměnit v realitu. 


,,Dlouho jsme hledali někoho, komu bychom dali důvěru ke spolupráci v této zásadní věci, jako je dotažení interiérových dispozic našich domů a individuální design pro každého klienta. A konečně jsme je našli,komentuje novou spolupráci Radek Říha - ředitel firmy GOOPAN, který se osobně učástnil vzniku konceptu každého projektu. I kvůli tomu na výběr vhodného dodavatele kladl tak obrovský důraz.

Konzultace s interiérovými designérkami pro zákazníky GOOPANu zdarma

Při realizaci projektu od GOOPANu mohou všichni klienti využít minimálně 2 hodiny bezplatné konzultace s našimi designerkami. I sto dvacet minut času dokáže nabídnout jiný úhel pohledu na základ dispozic domu. 

 

Že vám dvě hodiny nestačí a chcete zdokonalit celý interiér? Kateřina s Terezou jsou tady právě od toho.

Poznejte Kateřinu a Terezu

1/ Jak vypadá běžný den designéra?

Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

Kateřina: Někdy to je celodenní práce u počítače od vyhledávání produktů přes přípravy grafických mood boardů až po korektury 3D vizualizací. Jindy se jedná o návštěvy showroomů se vzorky nebo prohlídky interiérů u klienta. Často pak společně s Terezou sedíme nad modelem interiéru a řešíme ideální dispozice využití prostoru a materiály.


Tereza: Moje dny jsou také někdy čistě jen o sezení u monitoru a jindy jsem celý den na stavbě nebo u dodavatelů.

2/ Máte práci nějak rozdělenou? Kdo se na co zaměřuje?

Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

Kateřina: Jelikož jsem původně grafická designérka, poté co se s Terezou shodneme na finálním řešení projektu, zadávám podklady 3D vizualizátorům a připravuji veškeré grafické materiály.

 

Tereza: Já jsem spíš praktik. Ještě se starám o administrativu, jako jsou cenové nabídky, fakturace apod. Čistě mojí parketou jsou pak technologická a stavební řešení, takže jsem častěji na stavbě, kde vše konzultuji s jednotlivými dodavateli řemesel.

 

3/ Čím klienta přesvědčíte při konzultační schůzce, že vaše služby potřebuje?

Kateřina: Přesvědčovat klienty v zásadě nemusíme. Stačí, že klientům už v úvodu začneme nabízet různá řešení a varianty, které by je nenapadly. 


Tereza: Klienti zjistí, co všechno je při realizaci interiéru potřeba řešit, především jak je všechno provázané a technologicky se ovlivňuje a případně vylučuje. Není tak možné vymýšlet za pochodu a dělat si interiér postupně. Toto bývá ten moment, kdy si klient uvědomí rozsah práce a usoudí, že se tímto vlastně nechce a většinou ani také neumí sám zabývat.

4/Jaké jsou vaše silné stránky?

Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

Kateřina: Děláme nejen rezidenční projekty, ale také komerční. Máme přesah i do grafického designu a marketingu. Pro komerční projekty vytvoříme také logo a celkovou vizuální identitu propojenou s interiérem a jakékoliv grafické/marketingové materiály s podnikáním spojené (vizitky, grafiky a značení na zdi do interiérů, restaurační menu, obaly produktů, exteriérové značení, tapety na míru, web stránky včetně sestavení a spuštění webu na online platformě atd.). Tímto vlastně téměř zastupujeme agenturu, kdy vše navržené také zprodukujeme. Běžně by klient k architektovi hledal ještě designéra a případně tiskaře.


Tereza: K tomu, co uvedla Kateřina, bych doplnila stavební část - interiér je v případě komerčních realizací propojený vizuálně a navazuje na sebe. Fungujeme téměř jako architektonické studio, a to ve smyslu, že naše práce nekončí u návrhů, protože máme samy i stavební činnost. Tudíž navrhujeme už s ohledem na budoucí stavbu tak, aby to bylo proveditelné a dávalo smysl časově a finančně. Klientům dodáváme vše na klíč od návrhů po realizaci.

5/ Jak spolu vycházíte, hádáte se kvůli řešení designu?

Kateřina: Kvůli tomuto vlastně vůbec ne. Když jedna přijde s designovým návrhem a ta druhá nabídne jiné řešení, které je lepší, tak netrvá na prosazení svého nápadu. Máme z toho naopak radost, protože nám jde celkově o ten nejlepší výsledek, což je hezký a funkční design. 


Tereza: Jsme schopné se naopak pohádat třeba ve stavebninách 10 minut před schůzkou s klientem, ale to nikdy není o designu.

Milá slova našich spokojených klientů.

Nová spolupráce GOOPANu a Scarlett & Rosi aneb interiérový design na míru

,,Mám dobrý vkus. Svoje dosavadní bydlení jsem si vždy zařizovala sama a bylo to funkční a hezké. Vím jaké barvy k sobě ladí. Vím, že kombinace dřeva, pohledového betonu a skla je sázka na jistotu. Vím, že moje šatna má být průchozí s vysněným ostrůvkem uprostřed a poličkami na boty a kabelky. Ale ještě do teď kroutím překvapivě a pokorně hlavou, jak moc se dá i můj dobrý základ a skvěle připravený koncept projektu posunout o několik levelů a splnit sen o bydlení, o kterém jsem ani nesnila. “ 

Zuzana Krejčíková

 

,,Sama jsem grafická designérka a hodně lidí mi říkalo, vždyť si byt uděláš sama podle sebe, máš vkus. Nicméně jsem velmi ráda, že jsem po dlouhé době, kdy mi doma už opravdu nebylo dobře, poprosila bytové designérky ze studia SCARLETT & ROSI o pomoc. Velmi doporučuji jejich profesionalitu a smysl pro detail i velmi citlivý klientský přístup. Je hodně věcí, které by mě nenapadly, jak se dají vyřešit a zkombinovat a nebylo to jen o vkusu, ale i o praktickém využití. Vše bylo zařízeno a zorganizováno a já jsem mohla přijít k hotovému.”

,,Když jsem vstoupila domů, doslova mi vyhrkly slzy, jak mě dámy poznaly a odhadly. Všechno mělo své místo a barevně bylo perfektně sladěné. Pohlížím na profesi bytového designéra i jako na psychologickou práci. Denně, když se probouzím a rozhlížím po bytě, jsem vděčná, že jsem do toho šla a nerozumím tomu, proč jsem tak dlouho otálela. Třešničkou na dortu je pro mě blankytně modrý strop, který je mi dennodenní oblohou. Velmi jsem ocenila vyřešení malého prostoru předsíně, kde nám vznikl úložný prostor, který tolik chyběl. Jsem ráda, že se mohu domů těšit, a pokud přijdou hosté, jsem velmi pyšná na svůj byt. Na řadu věcí si člověk zvykne a nevidí je, jen vnímá, že by to mohlo být nějak jinak. To, co nás obklopuje, je důležitější, než si myslíme. Už nemám pocit na návštěvách, že mají hezčí prostředí, kde žijí. Pro mě to byla nejlepší investice za posledních pár let. Děkuju studiu SCARLETT & ROSI,” 

Věra Veselá

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy