Seznamte se s naším novým partnerem – společností ZELENÉ KOLO

Seznamte se s naším novým partnerem – společností ZELENÉ KOLO Seznamte se s naším novým partnerem – společností ZELENÉ KOLO

Pohodlně se usaďte, zasněte se a představte si, že bydlíte v domě s obrovskými okny, která vám umožňují kochat se vaší nádhernou zahradou – oázou klidu a pohody. Že vám to zní dobře? Cílem naší stavební společnosti GOOPAN je, vytvořit pro vás takové místo pro život, které budete moci nazvat svým soukromým rájem. Proto jsme také navázali spolupráci se zahradními architekty ze společnosti ZELENÉ KOLO.

S novými partnery ještě blíže k přírodě

Jedním ze základních pilířů naši stavební společnosti GOOPAN je, stavět domy tak, aby byly v souladu s přírodou a byly k ní maximálně ohleduplné. Nedílnou součástí našich domů jsou proto nejmodernější technologie, které díky využití obnovitelných zdrojů šetří přírodu. Za zmínku stojí například rekuperační jednotka, díky které v domě neustále koluje čerstvý vzduch. Tak čerstvý, jako byste se právě procházeli po zahradě. A jen málokdo dokáže vytvořit tak úchvatné návrhy zahrad jako společnost ZELENÉ KOLO.

Společná filosofie, stejný cíl

Věříme, že ty nejlepší domovy utváří dokonalá souhra interiéru a exteriéru. Přejeme si, aby se naši zákazníci cítili dobře nejen ve svém domě, ale také na své zahradě. Proč jsme se rozhodli navázat spolupráci právě se společností ZELENÉ KOLO? Protože nás mnohé spojuje, a sice individuální přístup ke každému zákazníkovi, důraz na ekologickou stránku a láska k přírodě, neustále nový přísun nápadů a kreativita. Jak naše stavební společnost, tak i společnost ZELENÉ KOLO každou svou činností směřuje k tomu, aby svým zákazníkům zpříjemnila každodenní život.

Co byste měli o společnosti ZELENÉ KOLO vědět?

Seznamte se s naším novým partnerem – společností ZELENÉ KOLO

My jsme ZELENÉ KOLO. S nadšením usilujeme o to, co je v životě opravdu důležité: milovat, žít zdravě a stále vytvářet hodnotu a odlišnost. To je motto společnosti ZELENÉ KOLO, která se zahradní architektuře věnuje už od roku 1998, tedy již 25 let. Společnost se specializuje na projekty zahrad a veřejných zelení a stejně jako my realizujeme domy na klíč, ZELENÉ KOLO realizuje zahrady na klíč, a to včetně všech stavebních prvků, například v podobě koupacích jezírek nebo dalších vodních prvků. 

„Každý prostor vnímáme jako živý organismus, hledáme neobvyklá řešení, snažíme se o dokonalou souhru materiálů, vytváříme originální prostředí.“ ZELENÉ KOLO

Toužíte po domě se zahradou, který budete moci nazývat domovem? Budeme rádi, když vás budeme moci doprovázet na cestě za tímto snem bok po boku.

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy