Stoprocentní len pro váš lepší den: Poznejte našeho nového partnera TULULUM

Stoprocentní len pro váš lepší den: Poznejte našeho nového partnera TULULUM Stoprocentní len pro váš lepší den: Poznejte našeho nového partnera TULULUM

Ne nadarmo se říká, že dokonalost spočívá v detailech. Protože s tímto tvrzením souzníme i my, dbáme na to, aby byly naše domy vyladěné do posledního detailu. Přispívají k tomu nejen kvalitní materiály a moderní technologie, ale také důraz na preciznost a v neposlední řadě spolupráce s řadou partnerů, kteří zdokonalí každé bydlení. Jedním z nich je značka TULULUM, jež nabízí kvalitní, designové lněné textilie.

GOOPAN: My stavíme domy, vy utváříte domovy

Co nás na naší práci baví nejvíce? Vědomí toho, že stavíme domy, které se pod rukama jejich majitelů mění v domovy naplněné láskou. Naše česká stavební společnost doposud postavila přes 1 400 domů a ke každé další stavbě domu přistupuje s obrovským respektem a myšlenkou na to, že tvoří místo, které se stane něčím domovem. Děláme vše pro to, aby se zákazníci ihned po nastěhování do nového domu GOOPAN cítili jako doma. Součástí našich domů na klíč jsou proto například vouchery na kuchyň a nábytek nebo nová kvalitní světla. Zabydlování svým zákazníkům zpříjemňujeme i nabídkou od našich partnerů, jako je značka TULULUM.

TULULUM: Mít doma len, to je prostě sen

Stoprocentní len pro váš lepší den: Poznejte našeho nového partnera TULULUM

V posledních měsících jsme navázali partnerství s několika značkami, které sdílí naši filosofii udržitelného života. Udržitelnost a láska k přírodě je velmi blízká i malé české značce TULULUM, která v jižních Čechách šije čistě lněný bytový textil, jež čerpá z toho nejlepšího, co příroda nabízí. V nabídce této značky najdete například kvalitní lněná povlečení a prostěradla, dekorační polštáře, tašky, utěrky, prostírání a běhouny nebo ubrousky. Vybrat si můžete z široké nabídky na e-shopu nebo si nechat ušít lněné doplňky na míru.

Věděli jste? Len je pro své výjimečné vlastnosti oceňovaný již tisíce let. Dopustit na něj nedali už starověcí Egypťané. Len byl velmi ceněný i mezi evropskými pěstiteli lnu, kteří si předávali lněné ložní prádlo jako rodinné dědictví.

Lněné povlečení rovná se lepší spánek, lepší spánek rovná se lepší život

Ve společnosti GOOPAN navrhuje a stavíme domy tak, aby se v nich novým majitelům bydlelo co nejlépe a aby prospívaly jejich zdraví. Je nesporným faktem, že kvalitu života i zdraví zásadně zvyšuje kvalitní spánek. Ten naše domy podporují například tím, že v nich neustále koluje čerstvý vzduch, takže budete mít pocit, jako byste spali pod širým nebem. Kvalitu spánku můžete zvýšit také správnou volbou povlečení a prostěradla. Čím lněné ložní prádlo vyniká? Jedná se o velmi odolný materiál s antibakteriálními vlastnostmi. Výhodou lněného ložního prádla je i to, že v létě chladí a v zimě hřeje, snadno se udržuje a skvěle vypadá.

Získejte lněné doplňky TULULUM se slevou díky GOOPAN Clubu

Stoprocentní len pro váš lepší den: Poznejte našeho nového partnera TULULUM

Všichni zákazníci naší společnosti GOOPAN od nás obdrží pozvání do GOOPAN Clubu. Jedná se o exkluzivní klub, který je spojený s řadou skvělých slev a bonusů od našich partnerů, a to včetně značky TULULUM. Záměrem tohoto klubu je zlepšovat život naším zákazníkům i poté, co jim předáme klíče od jejich nového domu.

Abychom mohli svým zákazníkům poskytnout nadstandardní služby i poté, co dokončíme stavbu jejich vysněného domu, navazujeme spolupráci s partnery, kterým věříme a kteří nás zaujali tím, co dělají. Aktuálně spolupracujeme s celou řadou firem z oblasti zdraví a udržitelnosti, domu a zahrady a služeb. Věříme, že tito partneři zaujmou svou nabídkou služeb a prémiových produktů i vás.

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy