Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA

Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA

Zkuste se s námi na chvíli zasnít. Zavřete oči a představte si, že bydlíte ve svém vysněném domě plném světla a čerstvého vzduchu a ve své kuchyni snů si pochutnáváte na čerstvé rybě… Vzhledem k tomu, jak moc lákavá je tato představa i pro nás, jsme hrdí na to, že jsme navázali spolupráci s aquaponickou farmou RYBÍ ZAHRADA.

GOOPAN: Zdraví nás baví

Při stavbě domů GOOPAN vsázíme na nejmodernější technologie a kvalitní materiály, které jednak zajišťují majitelům domů GOOPAN maximální pohodlí a jednak zlepšují jejich zdraví. A protože v GOOPANu věříme, že je zdraví tím nejcennějším, co máme, navazujeme spolupráci s firmami, které tento pohled sdílí s námi. A jaká společnost má ke zdraví blíže než ta, která lidem dodává čerstvé ryby?

RYBÍ ZAHRADA: To nejlepší z přírody na váš stůl

Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA

Aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA je založená na spojení pradávných přírodních principů s poznatky moderního světa. Aquaponický systém této farmy, který spočívá v symbióze chovu ryb s pěstováním rostlin v jednom recirkulačním systému, je na českém trhu unikátní. Celé to funguje tak, že rostliny čistí vodu pro ryby a ryby rostlinám na oplátku dodávají živiny. V aquaponii se nepoužívají žádné chemické látky, takže se můžete spolehnout na to, že ryby z této farmy opravdu patří k tomu nejlepšímu, co můžete svému tělu dopřát.

RYBÍ ZAHRADA myslí na lidi i na přírodu

RYBÍ ZAHRADA stejně tak jako česká společnost GOOPAN staví na pilířích udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Díky plně uzavřenému cyklu je produkce z farmy RYBÍ ZAHRADA šetrná a je spojena s až o 95 % větší úsporou vody oproti běžnému zemědělství. Celý systém má navíc minimální uhlíkovou stopu. A co všechno v nabídce RYBÍ ZAHRADY najdete? Kromě čerstvých ryb také uzené ryby, zeleninu a bylinky nebo třeba oblíbené fish boxy.

Proč zařadit ryby do svého jídelníčku?

Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA

Ryby patří k nejzdravějším potravinám na světě a lékaři se shodují na tom, že by měly tvořit nedílnou část každého jídelníčku. Benefity konzumace ryb ostatně prokázala celá řada vědeckých studií. Vplujte s námi do podvodního světa a podívejte se, jakými zdravotní přínosy se mohou ryby pochlubit:

  • Ryby se pyšní vysokým obsahem celé řady důležitých živin, a to včetně kvalitních bílkovin, jódu a několika druhů vitamínů a minerálů. Mastné druhy ryb, jako jsou například pstruh nebo makrely, navíc obsahují omega-3 mastné kyseliny a vitamín D. 

 

  • Pokud si každý týden dopřejete alespoň jednu porci ryb, budete mít nižší riziko srdečního infarktů a mrtvice, tedy onemocnění, jež patří k nejčastějším příčinám předčasného úmrtí napříč světem. 

 

  • Studie mimo jiné zjistily, že lidé, kteří pravidelně jedí ryby, jsou mnohem méně náchylní k depresi. Četné studie také prokázaly, že omega-3 mastné kyseliny obsažené v rybách mohou významným způsobem zvýšit účinnost antidepresiv. 
  • Naprostá většina Čechů má nedostatek vitamínů D. Možná už správně tušíte, že jsou ryby vynikajícím zdrojem tohoto důležitého vitamínu. 

 

  • Několik studií ukázalo, že může pravidelná konzumace ryb snížit riziko vzniku autoimunitních onemocnění, jako je například diabetes 1. typu. 

 

  • Ryby by se měly objevovat nejen na talíři dospělých, ale také dětí. Je totiž prokázané, že děti, které jedí více ryb, mají nižší riziko astmatu. 

Co přinese partnerství s RYBÍ ZAHRADOU našim zákazníkům?

Zdravé partnerství: GOOPAN a aquaponická farma RYBÍ ZAHRADA

Partnerství s farmou RYBÍ ZAHRADA je nedílně spojeno s takzvaným GOOPAN Clubem. O co se jedná? O přístup do světa plného sleva a bonusů od partnerů společnosti GOOPAN. Všichni zákazníci GOOPAN tak mají možnost využívat skvělé nabídky našich partnerů, ke kterým se kromě RYBÍ ZAHRADY řadí například společnost ZELENÉ KOLO specializující se na zahradní architekturu, společnost Doppler, jež nabízí kvalitní nábytek a zahradní slunečníky, společnost ASKO a její dětské hrací domečky a řada dalších. 

Chceme vám být nápomocní i poté, co pro vás dostavíme vysněný dům. Proto neustále vyhledáváme nové a nové partnery, kteří sdílejí náš pohled na svět, a nabízíme vám řadu slev a bonusů, které vám ještě zpříjemní každodenní život v novém domově.

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy