Je jasné, že jdou domy GOOPAN a obrazy Jasna Artwork skvěle dohromady

Je jasné, že jdou domy GOOPAN a obrazy Jasna Artwork skvěle dohromady Je jasné, že jdou domy GOOPAN a obrazy Jasna Artwork skvěle dohromady

Tým společnosti GOOPAN velmi rád říká, že staví domy, které jejich majitelé mění v domovy. Aby se totiž člověk cítil v domě opravdu jako doma, musí mu vdechnout osobitý ráz. Ten může mít například podobu oblíbené barvy stěn, huňatých koberců nebo třeba obrazů Jasna Artwork – nového partnera společnosti GOOPAN.

GOOPAN: Každý dům je uměleckým dílem

Pod pojmem umění si asi většina z nás jako první představí obrazy nebo sochy, do kategorie umění se však nepochybně řadí také architektura. Společnost GOOPAN věří, že je opravdu možné každý její dům nazývat uměleckým dílem, a to i díky její největší inspiraci, která je múzou pro většinu umělců – přírodě. A jen máloco sluší uměleckým dílům tak, jako další umělecká díla. Proto je společnost GOOPAN hrdá na to, že se jejím partnerem stala značka Jasna Artwork talentované umělkyně Jasny Šnajdr.

Obrazy Jasna Artwork pro jasnou budoucnost

Je jasné, že jdou domy GOOPAN a obrazy Jasna Artwork skvěle dohromady

Umělkyně Jasna Šnajdr, která vdechla život značce Jasna Artwork, maluje abstraktní obrazy s jemným designem a vede workshopy abstraktní malby. Její obrazy kombinují akrylové barvy a struktury nanášené na plátno různými technikami. Stejně jako společnost GOOPAN čerpá Jasna Šnajdr svou inspiraci v přírodě a také ve vlastních životních zkušenostech. Její obrazy jsou založeny na hře světla a stínu, hře, jejímž výsledkem je harmonická podívaná. Pokud i vy chcete do svého domu vnést harmonii a umění, můžete si vybrat některý z hotových obrazů Jasna Artwork nebo si nechat namalovat obraz na míru. „Pokud vás má tvorba přivede k zasnění, zamyšlení anebo vás nasměřuje k sobě, pak splnila svůj účel.“ - Jasna Šnajdr.

Mohou umělecká díla zlepšit kvalitu života? Jednoznačně!

Zamysleli jste se někdy nad tím, proč lidé svůj domov zdobí nejrůznějšími soškami, dekoracemi nebo právě obrazy? Protože lidé jednoduše milují pohled na věci, které jim přijdou krásné a které zútulňují jejich domov. Tím, proč svůj domov vyzdobit uměleckými díly, se zabývali i vědci a došli opravdu k překvapujícím výsledkům:

Díky uměleckých dílům se můžete cítit zamilovaní každý den

 

Komu by se nelíbil pocit zamilovanosti, díky kterému máme blažený úsměv na tváři. Profesor Semir Zeki, který působí jako neurobiolog na University College of London prokázal, že pohled na umělecká díla stimuluje stejnou část mozku, která je stimulovaná ve chvíli, kdy se zamilujete. Proč se tedy nezamilovávat zase a znovu třeba právě díky abstraktním obrazům Jasna Artwork?

Obraz jako lék a forma terapie

 

Pohled na umělecká díla a také jejich tvorba může být uklidňující a snižovat stres. To si ostatně odborníci na psychické zdraví uvědomili už v 70. letech minulého století, kdy se stala takzvaná arteterapie uznávanou formou léčby v oblasti zdraví. 

Štěstí? Co je štěstí?… Možná právě obraz…

 

Kde najít radost? Podle odborníků se notná dávka potěšení ukrývá v barvách i obrazech. Pokud se v domě obklopíte věcmi, které se vám líbí, budete se podle vědců cítit šťastnější.

GOOPAN spolupracuje s partnery, kteří lidem zlepšují život

Je jasné, že jdou domy GOOPAN a obrazy Jasna Artwork skvěle dohromady

Možná už jste taky zaznamenali to, že společnost GOOPAN neustále navazuje nová partnerství s firmami a značkami z oblasti domu a zahrady, zdraví a udržitelnosti a služeb. Proč to ale dělá? Důvod je prostý, chce, aby se novým majitelům GOOPAN žilo v novém domě co nejlépe a aby měli přehled o kvalitních značkách, které se společností GOOPAN sdílí filosofii udržitelného života v harmonii s přírodou. Partneři GOOPANu jsou součástí takzvaného GOOPAN Clubu, který přináší exkluzivní slevy právě od firem, se kterými GOOPAN spolupracuje. 

Jakou dekoraci jako první umístit do nového domu GOOPAN? Co třeba abstraktní obraz od Jasna Artwork, který se stane vaši láskou na první pohled?

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy