Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům? Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Co byste řekli na to, nechat si postavit nízkoenergetický dům, který bude do posledního detailu vyplňovat vaše představy o bydlení? Dům, do kterého se zamilujte, jakmile se do něj nastěhujete? Společnost GOOPAN tento sen splnila už stovkám rodin. Abychom vám přiblížili, jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč, připravili jsme si pro vás krátké shrnutí toho, na co se můžete těšit, pokud budete stavět s námi. Jste připraveni podívat se do jednoho z našich domů?

Stavba domu v několika fázích dokončení

V případě, že se rozhodnete stavět s naší společností, máte na výběr několik fází dokončení. Zvolit můžete hrubou stavbu, stavbu k dokončení nebo oblíbenou stavbu na klíč. V následujících řádcích se podíváme právě na stavbu na klíč, která umožňuje okamžité nastěhování do nového domu.

Jak vypadají naše stavby na klíč?

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Stejně tak, jako se stavby liší firmu od firmy, liší se i to, co si můžete u jednotlivých společností pod pojmem dům na klíč představit. U naprosté většiny stavebních firem například stavba na klíč nezahrnuje kuchyňskou linku nebo třeba osvětlení. Co když si ale chcete hned po nastěhování uvařit slavnostní jídlo a na nový dům si pořádně posvítit? Společnost GOOPAN věří, že je kuchyně srdcem každé domácnosti a dům se neobejde ani bez kvalitního osvětlení, proto jsou světla i kuchyň nadstandardním standardem dřevostaveb GOOPAN. Pojďme se blíže podívat na to, jak stavba domu na klíč GOOPAN probíhá a jak dům vypadá před předáním.

Stavíme a vy jste u toho

Zakládáme si na kvalitě provedených prací. Na konci každé etapy výstavby pod dohledem zkušeného stavbyvedoucího provádíme kontrolu, abychom se ujistili, že je všechno tak, jak má. Na stavbě se budeme pravidelně setkávat i s vámi, abyste mohli osobně sledovat pokrok a byli dokonale informovaní o tom, co se právě děje.

Příprava na předání: Nespokojíme se s ničím menším než s dokonalostí

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Ještě předtím, než vám předáme klíče od nového domu, uspořádáme společnou prohlídku, během které si budete moci dům prohlédnout. Pokud narazíme na nějaké nedostatky, ještě před předáním je opravíme. Naší prioritou je nejvyšší kvalita a preciznost. 

Co všechno je součástí domů na klíč?

Nyní už se pojďme podívat na to, s jakými standardy jsou naše domy na klíč spojené. Spolehnout se můžete na kvalitní difúzně otevřenou konstrukci, okna předního světového výrobce Internorm, moderní technologie (rekuperace, zabezpečení domu Loxone, tepelné čerpadlo Viesmann, technologie Activ‘Air® pro neustále čistý vzduch apod), krásné a funkční podlahy nebo voucher v hodnotě 130 000 Kč na nábytek Hülsta. Tím to ale nekončí:

Bez kuchyně by nebyl dům domem

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Jak už jsme nastínili, kuchyň je pro nás nedílnou součástí každého domu a v případě stavby na klíč by vám podle nás měla být k dispozici už v okamžiku, kdy dojde k předání domu. Proto jsme si pro naše zákazníky jako dárek ke každému domu připravili voucher v hodnotě 100 000 Kč na kuchyně Proart, které patří k nejkvalitnějším kuchyním na trhu.

Bylo-by libo koupel s voňavou pěnou a svíčkami?

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Nastěhujete se do nového domu, připravíte si skvělou večeři a pak…? Dopřejete si relaxační koupel ve své nové koupelně vybavené obklady přesně podle vašich představ. S námi se totiž zákazníci v případě stavby na klíč mohou těšit na libovolný výběr koupelen SIKO, a to včetně vizualizace zdarma. Ale věřte, že v reálu koupelny vypadají ještě lépe.

Ovládání domu? Jedině inteligentně?

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Dnešní doba nabízí nepřeberné množství technologií, které zpříjemňují život. A my toužíme po tom, aby se vám v novém domě bydlelo co nejlépe. Již v rámci standardní výbavy se proto můžete těšit na inteligentní elektroinstalaci, která ještě zvýší kvalitu vašeho života v domě vašich snů.

Úklid před předáním aneb domov jako ze škatulky

 

To poslední, co asi každý z nás chce, je nastěhovat se do nového domu a začít uklízet. Toho se s námi rozhodně bát nemusíte, po dokončení všech prací dům samozřejmě uklidíme.

Předáním nového domu to s námi nekončí

Jak vypadají naše nízkoenergetické domy na klíč před předáním novým majitelům?

Našimi zákazníky jste i po předání domu a můžete se spolehnout na náš záruční i pozáruční servis. V rámci záruční doby se postaráme o případné závady a problémy spojené s výstavbou domu a po uplynutí záruky jsme připraveni poskytnout vám kvalitní pozáruční servis. 

Zaujaly vás standardy našich nízkoenergetických domů na klíč a rádi byste je viděli na vlastní oči? Žádný problém. Navštivte naše vzorové nebo rozestavěné domy a nasajte nezaměnitelnou atmosféru, která je s nimi spojená. Už teď se těšíme na vaši návštěvu.

Máte dotazy ohledně výstavby, financování či technologií? Jsme tady pro vás!

Vyberte si z katalogu domů našich modelových řad

Stáhnout katalog

Navštivte jeden z našich vzorových domů

Navštívit vzorový dům

Kontaktujte nás

Vydejte se s námi na cestu ke zdravému bydlení

* je povinný údaj

Katalog prémiových nízkoenergetických domů

Zanechte nám na sebe telefonní číslo pokud si přejete:
  • Navštívit vzorový dům
  • Získat cenovou nabídku
  • Individualizovat katalogový dům
  • Poradit se s umístěním domu na pozemek
  • Pomoci s výběrem technologií
  • Pomoci s dalšími dotazy